Facebook Sayfamızı Beğenin ve Destek Olun!

824

Facebook’da bizi beğenebilir ve çeşitli şekillerde bize destek olabilirsiniz.

İlk önce dünya gündeminin önemli başlıklarını kısa ve anlaşılır bir şekilde facebook’da görmek istiyorsanız Dünyada Neler Oluyor? adlı sayfamızı beğenin.

facebook sayfamızı beğenebilirsiniz!

1.) Bizi facebook’da unutmamak ve paylaşımlarımızı ansayfanızda en yukarıda görmek için:
Yeni beğeniyorsanız ‘Beğen’ butonuna tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi ”Haber Kaynağın’daki Gönderiler” alanına tıklayın. (Eğer ki sayfamızı daha önceden beğendiyseniz ‘Beğendin’ butonunun üzerine gelin.)

facebook destek

‘Haber Kaynağı’ alanında ‘Başta Gör’ kutucuğunu işaretleyin ve aşağıdaki ‘Bitti’ alanına tıklayın. (Böylece günde en fazla 2 paylaşım yapılan sayfamızdaki gönderileri facebook ana sayfanızda en başta göreceksiniz.)

facebook destek

2.) Paylaşımlarımızdan ilk haberdar olmak için:
Paylaşımlarımızı bildirim olarak almak ve anında görüntülemek istiyorsanız, yukarıdaki sayfadan ‘Bildirimler’ alanına tıklayın.(aşağıdaki ekran çıkacak karşınıza) ‘Tüm Gönderiler’ kutucuğunu işaretleyin ve ‘Bitti’ butonuna basın. Böylece paylaşımlarımız size anında bildirim olarak gelecek. (Çok sık paylaşım yapmadığımız için bildirim akınına uğramayacağınızı garanti edebilirim.)

facebook destek

3.) Facebook sayfamızı kendi profilinizde paylaşabilirsiniz.
Facebook sayfamızı beğendikten sonra sağ taraftaki üç nokta kısmın tıklayın ve ‘Paylaş’ alanına tıklayın.

facebook destek

Paylaş kısmına tıkladınız ve karşınıza çıkan sayfada ‘Bunun hakkında bir şeyler yaz…’ alanında sayfamız hakkında kendi görüşlerinizi yazıp ‘Paylaş’ butonuna tıklayabilirsiniz. Yada karşınıza çıkan sayfayı direk bir şey yazmadan ‘Paylaş’ butonuna basarak paylaşabilirsiniz.

facebook destek
4.) Sayfamız çok hoşunuza gittiyse ve bizi desteklemeyi abartmak istiyorsanız arkadaşlarınızı davet edin!
Facebook’da sayfayı beğendiniz ve bize açıkça destek vermek istiyorsanız da sayfamıza gelip profil fotoğrafının altındaki ‘Arkadaşlarını bu Sayfayı beğenmeye davet et’ butonuna tıklayın. Butona tıklar tıklamaz karşınıza arkadaş listeniz gelecek. Tüm arkadaşlarınızı davet etmek isterseniz bizler için güzel olur ama içeriklerimize meraklı arkadaşlarınızı davet etmeniz de bizler için kafidir.

arkadaşlarınızı davet edin!



Teşekkürler..

E-BÜLTENE ABONE OLUN

Stratejik Ortak yazarlarının makalesi ve haritalar ücretsiz e-postanıza gelsin.

Abone oldunuz, teşekkürler.

Bir şeyler yanlış oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yazarlık Başvurusu

Yorum Yaz

Lütffen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz